Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Potteplanten.dk I/S
Vesterballevej 5, st
7000 Fredericia
CVR nr.: 42692646
Telefon: 70603121
Email: kontakt@potteplanten.dk

Priser

Hos Potteplanten.dk I/S er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.
 

Betaling

Potteplanten.dk I/S modtager betaling med VISA-Dankort, Mastercard, Visa, Mobilepay, Viabill. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Anyday betalingsmuligheden er tilgængelig for køb på 300,- DKK eller mere. Når du vælger at betale med Anyday, trækker vi den første betaling, når din vare afsendes. Efterfølgende vil du betale en månedlig ydelse den sidste hverdag i hver måned. Antallet af månedlige ydelser starter fra fire måneder og kan variere afhængigt af din valgte betalingsplan. Størrelsen på hver ydelse bestemmes af din ordres samlede beløb, din valgte flexydelse og den specifikke betalingsplan, du har valgt. Husk, at hvis du betaler alle rater til tiden, påløber der ingen renter eller gebyrer. Skulle du returnere dit køb, vil din aftale med Anyday automatisk blive annulleret. Yderligere detaljer og vilkår for brug af Anyday kan findes her: https://da.anyday.io/terms-conditions/shopper
 

Levering

Vi sender til hele Danmark (Dette gælder IKKE; Grønland og Færøerne). Fragtpriser på 50 kr til din nærmeste pakkeshop uanset mængde af produkter. Levering til døren koster 100 kr. 
Varer vil blive leveret på leveringsadressen eller valgte pakkkeshop der angives ved bestillingen.
Dine varer sendes med GLS.
OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice på kontakt@potteplanten.dk.
 Der afsendes varer mandag, tirsdag & onsdag, for at sikre at pakkerne ikke vil stå weekenden over ved en pakkeshop.
 Dine varer vil blive leveret 1-5 hverdage efter bestillingen.

 Der opnås fri fragt ved køb på over 500 kr.
 

Reklamationsret

Når du modtager dine varer, skal du huske at kontrollere for eventuelle synlige skader. Vurderingen af forholdet vil bero på plantens art, tilstand og naturlige holdbarhed.
Reklamation vedrørende planter bedes finde sted hurtigst muligt og gerne indenfor 72 timer på kontakt@potteplanten.dk.
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Reklamationsretten dækker hvis varen har haft den holdbarhed, man med rimelighed kan forvente.
Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. Reklamerer du en potte indenfor 2 måneder, kan reklamationen anses for værende rettidig.
Potteplanten.dk I/S vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.
Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:
Potteplanten.dk I/S
Vesterballevej 5, st
7000 Fredericia
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Ingen fortrydelsesret

Disse aftaler kan ikke fortrydes:

Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt

 

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.
Fortrydelsesretten er betinget af, at forbrugeren leverer det modtaget produkt tilbage i samme mængde og væsentlige samme stand, hvori det var, da forbrugeren fik det i hænde.
Returneringsomkostninger skal du selv afholde.
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på kontakt@potteplanten.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, sendes den til følgende adresse:
Potteplanten.dk I/S
Vesterballevej 5, st
7000 Fredericia

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.
Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. Dette gør sig kun gældende ved ordrer uden gratis levering.


Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores Fortrydelsesformular.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Download vores fortrydelsesformular her
 

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer.
Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet - af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.
 

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig for det gældende produkt der refunderes.
Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion. Dette sker senest 14 dage efter varen er modtaget, eller der er fremlagt dokumentation for returneringen.
Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:
  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse
  • Oplysning om hvad du har købt
Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for PottePlanten.dk. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.
 

Tekst -og meddelser markedsføring

Ved at give samtykke til PottePlanten.dk SMS-markedsføring ved kassen, i en ordre eller på anden vis, giver du samtykke til at modtage løbende tekstmeddelelser (for din ordre, inklusive påmindelser eller forladte varer i kurven), tilbud på varer eller andre tekster. Herunder anmodninger om anmeldelser fra os, selv hvis dit mobilnummer er registreret på en hvilken som helst statslig privatliste. (F.eks. robinsonlisten).
Et samtykke er ikke en forudsætning for et køb. Hvis du ønsker at afmelde fra at modtage tekst markedsførings meddelelser og påmindelser, skal du svare med 'STOP' på enhver mobilmeddelse, der sendes fra os, eller ved at bruge afmeldningslinket, som vi har givet dig i nogle af vores meddelser. Du accepterer at alternative metoder til at afmelde, såsom at bruge alternative ord eller anmodninger, ikke vil blive betraget som et rimeligt middel til at afmelde. Vi opkræver ikke gebyr for tjenesten, men du er ansvarlig for alle gebyrer og afgifter, der er forbundet med tekstbeskeder, som opkræves af dit mobilabonnement udbydere. 
Meddelelses- og datagebyrer kan være gældende. Hvis du har spørgsmål, kan du sende en tekst med ordet HJÆLP til det nummer, du har modtaget meddelelser fra. Du kan også kontakte os her eller på e-mail: kontakt@potteplanten.dk for mere information. Vi har ret til at ændre ethvert telefonnummer eller kort kode, vi bruger til at drive tjenesten, når som helst. Du vil blive underrettet om sådanne lejligheder. Du accepterer, at eventuelle meddelelser, du sender til et telefonnummer eller kort kode, som vi har ændret, herunder enhver STOP- eller HJÆLP-anmodning, muligvis ikke vil blive modtaget, og vi vil ikke være ansvarlige for at efterleve anmodninger, der er gjort i sådanne meddelelser. I det omfang, det er tilladt i henhold til gældende lovgivning, accepterer du, at vi ikke vil være ansvarlige for mislykket, forsinket eller forsendelse af fejlagtig information gennem tjenesten, eventuelle fejl i sådanne oplysninger, og/eller enhver handling, du måtte eller ikke måtte tage i tillid til oplysningerne eller tjenesten. Din ret til privatliv er vigtigt for os. Du kan derfor læse mere om hvordan vi indsamler og bruger dine personlige oplysninger i vores privatlivspolitik her
 

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til: kontakt@potteplanten.dk
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til: 
Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.


Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: kontakt@potteplanten.dk