Grønne planter for en Grønnere verden

Når du køber grønne planter fra potteplanten.dk, kan du være sikker på at de er grønne. Vi har som mål at skabe en balance mellem at sikre trivsel for mennesker, dyr og planter, og at beskytte den verden vi lever i.

Herunder kan du læse nærmere på de forskellige initiativer og værdier som går forud for at vi kan levere grønne planter til dit hjem.

"Vi passer godt på planterne og miljøet" - PottePlanten.dk

Miljø

PottePlanten.dk har som mission at være på forkant med bæredygtige løsninger og har derfor altid miljøvenlige produkter i shoppen. I stedet for at levere planterne i plastikpotter, anvender vi bæredygtige kokospotter, som er en mere fremtidsorienteret og miljøvenlig løsning.

Vores forretning investerer i Shopify's Sustainability Fund for at reducere vores CO2-aftryk på leveringer. Dette gøres ved at beregne hvor meget CO2, der udledes ved levering af en bestilling ved hjælp af afstanden fra vores afsendelsesadresse til kundens hjem, pakkens vægt og transportmetoden. Hvis der ikke er tilgængelige data, anvender vi en usikkerhedsfaktor på 1,5 for at sikre, at alle leveringsudledninger fjernes.

Vi samarbejder også med 100% danske leverandører, hvilket minimerer antallet af transportskilometer, og sikrer samtidig kvaliteten af vores planter. Ved at købe en plante hos os, er kunden indirekte med til at forbedre klimaet.

Mød fremtidens kokospotter

Social Bæredygtighed

Hos PottePlanten.dk er vi ikke kun fokuseret på at levere grønne danske planter, men også på at skabe en bæredygtig fællesskabsånd. Vi tror på, at ved at dyrke et godt sammenhold og en fælles ånd, kan vi fortsætte med at levere høj kvalitet og være innovative i vores arbejde.
Vi ønsker at støtte danske virksomheder og bevare danske arbejdspladser, for at skabe et godt samfund og styrke fællesskabet. Vi håber, at du vil være med til at støtte danske virksomheder, ligesom os, for at skabe et bæredygtigt samfund.

Økonomisk bæredygtighed

Hos Potteplanten.dk prioriterer vi økonomisk bæredygtighed højt. Vi er opmærksomme på, at vores forbrugsmønstre i fortiden har haft en negativ indvirkning på miljøet. Derfor har vi valgt at fokusere på at importere kvalitetsplanter fra Danmark, frem for billigere discountvarer fra andre lande. Dette skåner miljøet ved at mindske transportbehovet, samtidig med at det støtter danske arbejdspladser og regler, der er skræddersyet til at formindske CO2-udslip og beskytte miljøet.

Vores mission er at levere produkter i solid og god kvalitet, som både holder i mange år og er godt for miljøet. Enten det er grønne planter eller plastikfrie potter, så er det vores mål, at vores produkter skal være både bæredygtige økonomisk og miljømæssigt.