Miljø
En grønnere fremtid med miljøvenlige produkter og bæredygtig levering

Engageret i Bæredygtige Løsninger

PottePlanten.dk har som mission at være på forkant med bæredygtige løsninger og har derfor altid miljøvenlige produkter i shoppen. I stedet for at levere planterne i plastikpotter, anvender vi bæredygtige kokospotter, som er en mere fremtidsorienteret og miljøvenlig løsning.

Vores forretning investerer i Shopify's Sustainability Fund for at reducere vores CO2-aftryk på leveringer. Dette gøres ved at beregne hvor meget CO2, der udledes ved levering af en bestilling ved hjælp af afstanden fra vores afsendelsesadresse til kundens hjem, pakkens vægt og transportmetoden. Hvis der ikke er tilgængelige data, anvender vi en usikkerhedsfaktor på 1,5 for at sikre, at alle leveringsudledninger fjernes.

Vi samarbejder også med 100% danske leverandører, hvilket minimerer antallet af transportskilometer, og sikrer samtidig kvaliteten af vores planter. Ved at købe en plante hos os, er kunden indirekte med til at forbedre klimaet.

Social bæredygtighed
Støtte til danske virksomheder og samfundet

Skab en Bæredygtig Fællesskabsånd

Hos PottePlanten.dk er vi ikke kun fokuseret på at levere grønne danske planter, men også på at skabe en bæredygtig fællesskabsånd. Vi tror på, at ved at dyrke et godt sammenhold og en fælles ånd, kan vi fortsætte med at levere høj kvalitet og være innovative i vores arbejde.
Vi ønsker at støtte danske virksomheder og bevare danske arbejdspladser, for at skabe et godt samfund og styrke fællesskabet. Vi håber, at du vil være med til at støtte danske virksomheder, ligesom os, for at skabe et bæredygtigt samfund.

Økonomisk bæredygtighed
Kvalitetsprodukter, der støtter dansk arbejde og miljøet

En Bæredygtig Økonomisk Model

Hos Potteplanten.dk prioriterer vi økonomisk bæredygtighed højt. Vi er opmærksomme på, at vores forbrugsmønstre i fortiden har haft en negativ indvirkning på miljøet. Derfor har vi valgt at fokusere på at importere kvalitetsplanter fra Danmark, frem for billigere discountvarer fra andre lande. Dette skåner miljøet ved at mindske transportbehovet, samtidig med at det støtter danske arbejdspladser og regler, der er skræddersyet til at formindske CO2-udslip og beskytte miljøet.

Vores mission er at levere produkter i solid og god kvalitet, som både holder i mange år og er godt for miljøet. Enten det er grønne planter eller plastikfrie potter, så er det vores mål, at vores produkter skal være både bæredygtige økonomisk og miljømæssigt.

Vi rydder op efter os selv.

E-handelsleverancer efterlader et CO₂-fodaftryk. Det er derfor, vi støtter nyskabende virksomheder, der fjerner CO₂ fra luften.

Sammen har vi bidraget med…

21.869 CO₂-neutrale kilometer

14 kg forsendelsesemissioner fjernet

Sådan fungerer det: For hver ordre, vi modtager, bruges en formel til at beregne de estimerede forsendelsesemissioner. Baseret på disse skøn går en del af vores indtægter til CO₂-fjernelsesvirksomheder, der er blevet evalueret af forskere fra Carbon Direct. Disse virksomheder bruger pengene til at fjerne den mængde CO₂, som vores forsendelser har skabt. Eventuelle ekstra midler går til yderligere udvikling af teknologier til CO₂-fjernelse.

 

Lad os møde nogle af virksomhederne, der fjerner CO₂

Heirloom

Heirlooms teknologi til direkte luftopsamling forbedrer processen med kulstofmineralisering. Heirlooms teknologi øger hastigheden, hvormed naturligt forekommende mineraler optager CO₂ i stedet for at bruge energikrævende ventilatorer til at trække luft ind.
 

Remora

Remora opsamler CO₂ fra semi-lastbil udstødningsrør, mens de kører, og CO₂'et er bestemt til langtidsopbevaring.
Video preview unavailable in editor.
 

Charm

Charm opsamler CO₂ ved hjælp af plantaffald, omdanner det til en stabil, kulstofrig væske og opbevarer det sikkert dybt under jorden - uden for rækkevidde af skovbrande og jorderosion.
Video preview unavailable in editor.