Starten på PottePlanten.dk

Af Stine Bøllingtoft

"Det hele startede med tanken om et bæredygtigt fællesskab"

Ideen

Det hele startede i slutningen af 2021, da de 2 søskende Stine og Daniel, ville købe en plantegave til en af deres nærmeste. Men at købe en plante online, skulle vise sig at være nærmest umuligt.

For hvor finder man en pæn plante som passer til ens behov uden at have set den i virkeligheden? De følte at ingen kunne give dem svaret på deres spørgsmål eller kunne stille en garanti for kvalitet. 

Vi endte med at købe en plante hos et større havecenter, hvor have- og plante eksperten rådgav os til hvilken plante vi skulle have. Problemet her, var at alt information havde vi glemt da vi kom hjem og vi kun fik et lille papstykke med til planten, hvor man kunne se at planten skulle have meget lys (Men hvor skal den stå), Meget vand (Men hvor ofte) og at den ikke tåler frost. 

Den manglende information og at der ikke var et nemt sted at handle online, fik os til at føle at der var en stor begrænsning for både os selv og hele markedet.


På dette tidspunkt studerede vi til markedsføringsøkonom og e-design, som gjorde at vi begge havde tid og viden til at undersøge det nuværende marked. 

På det grundlag startede vi PottePlanten.dk og fordi vi ønskede at skabe en ny plante webshop, som er et fællesskab og et samlested for alt fra nybegyndere til planteentusiaster. Et sted hvor man kunne få dybdegående information -og læring om planten og en fantastisk god- og nærværende service. 

De første skridt

De første babyskridt vi tog foregik på papiret. De ting som mangler i branchen, hvordan kan de implementeres? Hvordan kan vi løse de problemstillinger vi selv stod med i idefasen, men nu for andre?
Vi gik hurtigt fra papiret og ind i nye kontorlokaler i Frederica.
Herefter gik søgen efter den bedste og mest miljøvenlige danske leverandører, som vi fik i hus.

Vores vision

Vores vision er at samle alle planteentuasister i et stort fællesskab, hvor bæredygtighed, kreativitet og sammenhold er nøgleordene for hele eksistensen.


"Alt vi gør, gør vi for et grønnere hjem."

 - PottePlanten.dk

Søskende bag ved

Et stærkt søskendebånd, en barndom fyldt med planter og en iværksætter drøm, førte til Danmarks nye online plante-og potte webshop. 

Grundlæggerne af PottePlanten.dk er de 2 søskende Stine & Daniel Bøllingtoft. Helt fra de var små har de været omringet af planter, så de grønne fingre er ikke helt ukendt for dem. De er begge opvokset op i den online verden hvor der altid har været fokus på brugervenlighed, kvalitet og kunden frem for alt andet. Det ligger derfor dybt i dem og de arbejder hver dag for at udforske nye service områder og idéer til at forbedre planteuniverset som de har skabt.