Efterårets største trends i 2022

Af Stine Bøllingtoft
En sansevieria plante i en kokos potteskjuler
Planter i potteskjuler på vindueskarmen

"Når den mørke tid kommer,
suppleres der med farver for at
skabe den gode stemning”

Efterårsmode: Farver og grønne planter i en mørk og trist tid

Efteråret har for alvor sat sine spor. Måske du allerede har revet den stribede sweatshirt ud af skabet og fundet dine ynglings gummistøvler frem. Det er efterår, der skal ske noget nyt, men hvad?

Vi har her samlet de 3 største trends indenfor planter og boligindretning, så du kan komme i endnu bedre efterårshumør.

1. Farvel til de kolde farver, velkommen til de farverige planter

En af de største trends vi ser i år, er FARVER! Det har længe været højeste mode at have et minimalistisk og simpelt hvidt hjem med pæne linjer. Men i år er der en uventet faktorer som har ændret alt. 

En pandemi har lagt sig som en sort sky over os. Det har gjort at vores ellers så pæne og hvide hjem, nu virker koldt og langt fra hyggeligt. I denne tid hvor fremtiden er så uklar og verden uforståelig, har vi brug for et trygt og hyggeligt hjem som kan tage vores tanker et andet sted hen. 

Tendensen dette efterår er derfor at få sat kulør på hverdagen. En plante er symbol for liv og med en farverig potteskjuler, opgradere du dit hjem fra et koldt- til et hyggeligt hjem som er klar på at byde enhver velkommen til efteråret.

Vil du være med på trenden. Så har vi et festfyrværkeri af farver at vælge imellem. Vores flotte og indbydende kollektion 'Woodbase' gemmer på et farveunivers, som klæder de fleste hjem.

2. Det naturlige valg: Efterårets pynt til potter og krukker

Nu er det sæson for kastanjer. Det betyder at vi ser ind på et efterår i pyntens tegn. Kastanjer kan bruges som bunddække i stueplanterne, eller lægges ved siden af brune krukker som harmonere godt i farven.

Bæredygtighed er efterhånden mere en selvfølge end det er en trend. Dette efterår har taget bæredygtighed til helt nye højder. Denne trend byder nemlig skoven velkommen indenfor i hjemmet. Det er derfor tid til at tage et smut i skoven og finde de mest dekorative kastanjer eller kogler som smukt dekorere hjemmet. 

Det naturlige valg er så lækkert, at det næsten er til at spise. Vores bud er 'Coco' som er en meget vild og særlig naturlig potteskjuler som harmonere godt sammen med både kogler og kastanjer. Vores vildeste kreation er nu at finde i shoppen.

3. Ekstra om efterår: De sarte planter tages ind

For mange udendørsplanter, er kulde og frost deres største fjende. Dette gælder særligt de eksotiske planter. For at beskytte planterne, tages planterne indenfor . Ved denne lejlighed er det oplagt at få renset planter for skidt og måske give planterne et nyt forfriskende look med en ny potte. For at beskytte planten mest muligt, bør du vente med at skifte potte til de har vænnet sig til den nye temperatur til foråret. Dette gælder dog ikke enkelte planter såsom georginer, som skal behandles på en helt anden måde. Imens du venter, kan du nemt finde den nye potteskjuler. Det eneste du skal gøre er:

  1. Mål plantens omkreds med et målebånd
  2. Til Omkredsen tilføjer du to cm
  3. I shoppen under potter finder du filtering
  4. Filtrer produkter efter den ønskede omkreds
  5. Nu ser du kun de potter som passer til din plante

eller

  1. Find din drømme potteskjuler under vores shop
  2. Vælg en omkreds som er lig med eller større end din plante
  3. Få gratis levering på ordrer over 500 kr.
  4. Modtag potten og udfyld hullet med jord eller muld