Fra 100 DKK eksl. moms

Den fine firmagave

Vis dine medarbejdere, samarbejdspartnere eller kunder, at du værdsætter dem med 'Den fine firmagave'. Du kan vælge mellem 4 forskellige planter inkl. Raw potteskjuler i lysegrå, der matcher både planter og indretning.

Bestil produktet her

Fra 200 DKK eksl. moms

Den betænksomme firmagave

Skab et uforglemmeligt indtryk og få en enestående og mindeværdig løsning til at udtrykke din taknemmelighed over for medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere. Denne pakke indeholder en større og mere eksklusiv plante inkl. Raw potteskjuler.

Fra 300 DKK eksl. moms

Den grønne firmagave

Skru op for wow-faktoren med 'Den grønne firmagave', der garanterer et varigt indtryk og fremviser din virksomheds dedikation til bæredygtighed og miljøvenlighed. Den grønne firmagave inkluderer en luksuriøs, bæredygtig plante som bidrager til at forbedre atmosfæren i ethvert rum inkl. en eksklusiv potteskjuler. Tilføj en personlig hilsen eller firmalogo til gavepakken for at vise din virksomheds værdier og engagement i en grønnere fremtid.

Stressakademiet anbefaler PottePlanten.dk

"Jeg har hos Potteplanten indkøbt de fineste grønne planter til vores kontor. Da vi ofte er ude af huset og desuden ikke har de grønneste fingre, var det vigtigt for os at få anskaffet nogle robuste planter, som ikke kræver den store pasning eller regelmæssig vanding. Jeg fik super god vejledning og nu her 4 mdr. efter står planterne stadig fuldstændig som nye. Nu gælder det planterne i mit hjem, som kan trænge til en opgradering. Jeg kan varmt anbefale Potteplanten til alle – super flotte planter og indlevende, hjertevarm service."

Birgitte Rosenlund

Indehaver, Kursusdesigner & Facilitator - Stressakademiet

B2B-planteløsninger tilpasset din virksomhed

Uanset om det er til kontormiljøer, butikslokaler eller andre professionelle områder, er vi her for at hjælpe dig med at skabe det perfekte grønne rum for din virksomhed. Kontakt daniel@potteplanten.dk for at drøfte dine behov og få et skræddersyet tilbud, der matcher din virksomheds stil og værdier.

Mangler du en anden pakkeløsning, eller har du et spørgsmål? Kontakt os

Kontakt informationer

Hos os er det kun vores planter som vokser, ikke problemerne. Vi vil elske at høre fra dig. Alt fra vores kundeservice, varer, hjemmeside eller ethvert emne.
Udfyld kontaktformularen og vi hjælper dig.

Vesterballevej 5, 7000 Frederica

70 60 31 21

kontakt@potteplanten.dk

Man-Fre: 10:00-20:00. Søn: 12:00-16:00

FAQ

Hvilke betalingsmuligheder har jeg?

Du kan betale både med jeres virksomheds betalingskort eller modtage en faktura

Kan jeg uden CVR nummer købe?

Nej ikke på denne firmagave side. Alle vores priser eksl moms.